LOCUL DE INTALNIRE AL CELOR CARE CAUTA SOLUTII PENTRU INCALZIRE SI CLIMATIZARE

DIVACONDENS

Detalii

DIVACONDENS este o centrală murală în condensație cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră a.c.m, cu randament ridicat până la 103,5 %.

Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv, centrala DIVACONDENS permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare.

Meniul ușor de utilizat asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, facilitează o asistență tehnică eficientă.

Placa electronică de ultimă generație permite optimizarea funcționării centralei prin utilizarea unui cronotermostat modulant OpenTherm.

DIVACONDENS
Detalii tehnice complete
Service:
Distribuitori:

Evaluarile clientilor

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informati.

Adauga un review

Evaluarea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  • Evaluare

Raspunsul tau la evaluare

Intrebari despre produs

In aceasta sectiune poti pune o intrebare Specialistului Calore sau celorlalti utilizatori.

Adauga o intrebare

Intrebare utila?

1   0  
Rares | 17.08.2015

Ce diferenta este intre Ferroli blue helix tech si ferroli blue helix pro?Care dintre cele doua centrale este potrivita pentru un ap. cu doua camere? Multumesc!

SPECIALIST CALORE | 17.08.2015

Buna ziua,

 

Referitor la intrebare dumneavostra va precizam urmatoarele: BlueHelix Pro are schimbator bitermic din inox iar BlueHelix Tech este dotata cu schimbator principal din inox si schimbator secundar pentru acm. Pentru un apartament cu 2 camere va recomandam oricare varinta 25 kw.

Va multumim,

Echipa Calore

Intrebare utila?

1   0  
Bilea Gheorghe | 27.02.2015

Buna ziua .As dori sa achizitionez o centrala Ferroli in condensare dar nu am unde sa o instalez decat in baie. Va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de garantie pentru ca banuiesc ca functional nu ar fi nici o problema. Mentionez ca locuiesc la casa. Va multumesc!

SPECIALIST CALORE | 27.02.2015

Domnule Bilea,

In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.

In legatura cu intrebarea transmisa revenim cu urmatoarele precizari:

- centralele murale de apartament au fost produse avand gradul de protectie IPX5D - si se refera la protectia electrica in caz de stropire accidentala

- orice defectiune cauzata de umiditatea ridicata (coroziune,...) nu este acoprita de garantie

- incaperile de baie au grad de umiditate foarte ridicat si nu sunt acceptate pentru amplasare lor

- in plus, exista limitarea data de normativul de gaz pentru amplasarea acestor dispozotive (suprafata vitrata de explozie, umiditate, etc) si imposibilitatea autorizarii acesteia in aceste conditii.

Prin urmare, pentru confirmare, va rugam sa luati legatura cu un Centru Service Autorizat Ferroli pentru informatii legate de achizitia, montajul si autorizarea centralei.

 

O zi buna,

 

Echipa Calore

Raspuns util?

1   1  

Bilea Gheorghe | 02.03.2015

Va multumesc pentru raspunsul prompt.