Incheiem in aceasta saptamana prezentarea gamei DIVATOP cu modelul premium DIVATOP H

                                               divatop_h

Disponibila in variante de 24 si 32 kW, DIVATOP H este o gama de centrale murale NUMAI INCALZIRE, cu posibilitate de functionare pe gaz natural sau GPL, cu tiraj fortat sau tiraj natural. Se poate conecta la un boiler extern pentru producerea apei calde menajere (acm).

Panoul de comandă digital intuitiv cu autodiagnoză pe baza protocolului OpenTherm este prevazut cu afișaj LCD multifuncțional retroiluminat de mari dimensiuni.

                     panou_divatop_h 

Punerea in functiune a centralei este gratuita, kitul coaxial 60/100 orizontal este inclus pentru variantele cu tiraj fortat (la cerere sunt disponibile si alte configuratii), garantie 3 ani pentru toate componentele.

DIVATOP H este cea mai performanta gama de centrale murale conventionale (fara condensatie) NUMAI INCALZIRE din Romania. NICIO alta centrala conventionala nu indeplineste cumulativ TOATE caracteristicile de mai jos:

modulare_flacaraPlajă foarte mare de modulare a puterii, asigurând adaptare la diferite instalații, economie de gaz și uzura redusă a componentelor: 7,2-24 kW (HF24) / 9,9-32 kW (HF32)  Majoritatea centralelor concurente de pe piata au minimul de modulare a puterii  in jurul valorii de 10 kW (pentru modele de 24 kW), respectiv 14-15 kW pentru modele de 32 sau 34 kW.

montare_sp_partial_protejatePosibilitate de instalare in spatii exterioare partial protejate, pana la temperatura minima de -5 C , fara a fi necesar kit suplimentar de protectie antiinghet

eficienta_energCertificare eficiență energetică ***, cazan de joasă temperatură conform 92/42 EEC (maxim în clasa sa – centrale conventionale, fara condensatie)

air_controlSistem AIR CONTROL - ventilator cu turație variabila ventilator, monitorizat de un traductor de presiune și comandat de microprocesorul plăcii electronice. curba

Posibilitate de conectare simpla la un boiler extern pentru producere acm. Nu este necesar kit de conectare cu vana cu 3 cai sau pompa de boiler intrucat centrala este prevazuta cu vana deviatoare cu 3 cai incorporata si are 4 racorduri: tur/retur incalzire, respectiv tur/retur serpentina boiler.

                          schema_hidraulica 

  • Numai materiale si componente de calitate: nu contine plastic pe circuitul hidraulic! Schimbator de caldura din cupru cu suprafata marita de transfer de caldura brevetat de Ferroli, placa electronica de ultima generatie si vana de gaz Honeywell, pompa GRUNDFOS cu 3 trepte de viteza + circuit de by-pass, vas de expansiune pentru incalzire de capacitate mare (8 litri la 24 kW, 10 litri la 32 kW).

                                sectiune

grad_protectieClasa de protectie electrica superioara IP X5D (maxim in clasa sa)

  • Sistem de reglare climatica automata integrata: Prin conectarea unei sonde exterioare de temperatură sondala centrala se obtine functionare economică si confort superior. Meniul panoului de comandă cuprinde 10 curbe de încălzire după care se poate programa functionarea centralei, permitând adaptarea la orice instalatie, indiferent de conditiile climatice

                                        grafic      

  • Posibilitate de montare a unui cronotermostat avansat modulant cu protocol romeoOpenTherm si transmisie de date în timp real, variante cu fir sau wireless, programare zilnica sau saptamanala

 DIVATOP H este optiunea a zeci de mii de clienti multumiti din intreaga lume, care au ales  tehnologia de ultima generatie de la Ferroli.