LOCUL DE INTALNIRE AL CELOR CARE CAUTA SOLUTII PENTRU INCALZIRE SI CLIMATIZARE

Despre Noi

Calore.ro isi propune sa devina un spatiu de comunicare intre specialistii Grupului Ferroli si utilizatorii produselor sale, fie acestia specialisti in domeniul incalzirii si climatizarii, fie utilizatori casnici sau industriali. Va stam la dispozitie pentru orice fel de intrebari, din dorinta de a va intelege cat mai bine nevoile si in speranta de a putea raspunde acestora intr-un timp cat mai scurt. 

Daca folositi deja un produs Ferroli, va invitam sa il evaluati in pagina dedicata lui. Tot acolo puteti lansa orice intrebare referitoare la functionarea acestuia - vom incerca sa va oferim raspuns in maxim 24 de ore.

Daca aveti nevoie de un produs de incalzire sau climatizare - sectiunea Noutati are menirea sa raspunda la cele mai frecvente intrebari legate de utilizarea acestora, respectiv cum sa faci cele mai bune alegeri in achizitionarea acestor produse.

Calore.ro ofera de asemenea in pagina fiecarui produs, lista de Distribuitori, respectiv parteneri Service, selectabili dupa zona de proximitate.

Speram sa deveniti un vizitator frecvent al paginii noastre!

Cu prietenie,

Echipa Ferroli Romania


Despre Ferroli

Grupul Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala. Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului firma Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli acopera o suprafata de productie de peste 100.000 mp si dispune de peste 1700 angajati. Oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Ferroli Romania a fost infiintata in 1998 si functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli.