LOCUL DE INTALNIRE AL CELOR CARE CAUTA SOLUTII PENTRU INCALZIRE SI CLIMATIZARE

PREXTHERM T 3G

Detalii

Cazan de apa calda, monobloc, ignitubular, orizontal, cu 3 drumuri de gaze de ardere distincte (primul drum in focar, al doilea si al treilea prin tevile de gaze de ardere) proiectat pentru arderea in focare presurizate a combustibililor lichizi sau gazosi.

Gazele de ardere, produse in focar, traverseaza camera in combustie dupa care in camera de intoarcere posterioara patrund prin tevile de fum ale drumului 2 de gaze de ardere. In camera de intoarcere anterioara gazele de ardere isi schimba din nou directie si pa- trund in tevile de fum ale drumului 3 de gaze de ardere spre camera colectoare de fum de unde sunt trimise catre cosul de fum.
- randamente ridicate (peste 92%) si emisii de noxe deosebit de reduse (datorita timpului redus de stationare a gazelor de ardere in zona focarului - zona de temperaturi inalte).
- cazanul se livreaza montat pe o structura metalica si este de tip monobloc cu toate accesoriile si automatizarile necesare functionarii incluse (corpul cazanului, izolatia, armaturile, instalatia de ardere, panoul de comanda si automatizare, scara cu pasarela de manevra, ce usureaza montajul si accesul la aparatura de control amplasate deasupra cazanului).

Modele:
- cu placi tubulare plane (sudura de colt in T) 1200 – 6000 kW
- cu placi tubulare ambutisate (sudura cap la cap) 6000 – 10000 kW
PREXTHERM T 3G
Detalii tehnice complete
Service:
Distribuitori:

Evaluarile clientilor

Folosesti sau ai testat acest produs? Spune-ti parerea aici si ajuta-i pe ceilalti sa aleaga mai informati.

Adauga un review

Evaluarea ta

Cum evaluezi acest produs? *

  • Evaluare

Raspunsul tau la evaluare

Intrebari despre produs

In aceasta sectiune poti pune o intrebare Specialistului Calore sau celorlalti utilizatori.

Adauga o intrebare

Nu sunt întrebări la acest produs. Adaugă una !